spaguetti 3o4aldia

Ja he comentat a vegades que segueixo el bloc www.3o4aldia.blogspot.com.

Aquesta setmana he provat una recepta que va sortir fa temps, em va fer gràcia i la vaig recuperar. Jo ja l’he batejada: spaghetti 3o4aldia.

No és perquè la fes jo, ni res semblant, però van quedar… boníssims! semblaven de restaurant! què dic de restaurant, millor que de restaurant! (ara potser em passo un xic).

Pels fans de la pasta i si us agrada la carbonara… no perdeu el temps i proveu d’afegir-hi carbassó. He dit.

Us copio la recepta:

Ingredientes Para 4 personas
100 gr. de Bacon ahumado

250 gr. de pasta seca

1 huevo

1 calabacín grande 
 

Preparación
Empezar llevando el agua a ebullición, y poner la pasta siguiendo las indicaciones del fabricante.

En una paella con un poco de aceite, poner a freír bien el bacon, cuando ya esté bien hecho, añadir el calabacin cortado en bastoncillos, y cocinar bien.

Cuando ya este bien hecho, añadir (muy poca) nata, como 50cl para 4. En mi caso como hoy no tenía nata, le he añadido dos cucharadas de queso philadelphia, removemos bien, y apagamos el fuego.

Ya fuera del fuego, dejamos enfriar unos 30 segundos y añadimos un huevo entero, removemos bien y a la mesa. Acompañar con abundante queso parmesano rallado, al gusto de cada comensal.



Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: spaguetti 3o4aldia

  1. M’agrada que t’agradin aquests spaguetti, realment son sorprenents.

    Proba a fer també els Spaguetti Lucio, els trobaras al blog 3o4aldia.com (tinc peresa de buscar i posar l’enllaç) son super ràpids de fer, i a mes, no hi ha res millor que un Ou ferrat.

    Gracies a Google analytics he conegut el teu Blog, i gracies al teu blog, el blog del QUadern GRis.

    Salutacions,

    Maurici

  2. Gràcies Maurici pel comentari! Provaré els Lucio, els tinc pendents!

  3. menxu diu:

    S’ha de provar 8-D~

  4. Empezar llevando el agua a ebullición, y poner la pasta siguiendo las indicaciones del fabricante.

Els comentaris estan tancats.