lectures

S’acaba la calor i he complert (i disfrutat una mica, ho reconec) amb els imprescindibles de l’estiu: un món sense fi, el juego del ángel, i tots aquests que per sant jordi anaven tant demanats i ara comencen a decaure… Com cada estiu m’ha quedat pendent llegir-me Crim i càstig, però prometo que les pròximes vacances m’hi posaré.

En salvo dos:

accio de gràciesuna lectora poc correntBennet, Alan. Una lectora poc corrent. Barcelona: Empúries, 2008

Un dia qualsevol al Palau de Buckingham i els gossos de la Reina no paren de bordar cap a una banda del jardí per on ella no acostuma a passejar. Seguint-los, la Reina descobreix, aparcada, la biblioteca mòbil de westminster, una furgoneta antiquada amb un bibliotecari antiquat i Norman, un jove treballador a qui sa Majestat no havia vist mai. En el moment en que descobreixi la biblioteca i en Norman, li canviarà completament la vida.

acció de gràciesFord, Richard. Acció de gràcies. Barcelona: Empúries, 2008

Jo no ho sabia però llegeixo que és un "procés de descobriment que tanca una trilogia extraordinària". Em sap greu haver-la començada al revés, però crec que continuaré per aquí i llegiré els dos primers.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: lectures

  1. Jo no ho sabia però llegeixo que és un “procés de descobriment que tanca una trilogia extraordinària”. Em sap greu haver-la començada al revés, però crec que continuaré per aquí i llegiré els dos primers.

Els comentaris estan tancats.